23948sdkhjf

Intelligent fugleskræmsel indtager markedet

Fugleskræmslet AniMan, der både har solpaneler og taler fuglesprog, er efter flere års udvikling nu et færdigt produkt, der er klar til at indtage markedet.
Det skriver Landbrugsavisen.dk.

Det intelligente fugleskræmsel AniMan, der er udsprunget af forskningsmiljøet på Aarhus Universitet, er udviklet til at bortskræmme forskellige fuglearter fra eksempelvis marker, plantager og bynære miljøer, hvor fuglene er uønskede.

Det unikke ved fugleskræmslet er, at det skræmmer de uønskede fugle væk ved at tale til dem på deres eget sprog. AniMan kan således på nuværende tidspunkt kommunikere til grågæs, canadagæs, kortnæbbet gæs, bramgæs og råger, og via softwareopdateringer kobles der løbende nye arter på listen. Det elektroniske fugleskræmsel er desuden selvforsynende med strøm via et integreret solcellepanel.

Efter flere års udvikling er AniMan nu klar til at indtage markedet, og indtil videre tegner det anderledes fugleskræmsel til at blive en succes.

- Vi mærker nu en stor interesse for AniMan, og de første fugleskræmsler er allerede solgt og bliver leveret i uge otte. Også på forhandlersiden er der stor interesse for produktet, og vi arbejder i øjeblikket intenst med at videreudvikle forhandlernetværket på forskellige markeder, siger Ole Olsen, direktør i Wildlife Communication Technologies ApS, der udvikler og markedsfører AniMan, ifølge Landbrugsavisen.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.062