23948sdkhjf

Widex vil tage kampen op mod de store

Årsregnskabet fra høreapparatsproducenten Widex viser, at Værløse-virksomheden følger godt med markedslederne. Økonomidirektøren afviser spekulationer om salg af virksomheden.
Regnskabsåret 2006/2007 endte med en omsætning på 1,7 mia. kr. hos Widex, og dermed var der tale om en fremgang på 8,7 %. Driftsindtjeningen endte på 324 mio. kr., hvilket er en stigning på 21 %. Det skriver Børsen.

Dermed konsoliderer virksomheden sin plads blandt verdens seks største producenter af høreapparater, og selv om der for øjeblikket er store spekulationer om, hvem der er stærkest på markedet, er virksomhedens økonomidirektør Anders Westermann fortrøstningsfuld, hvad angår fremtiden.

- Det kan være svært at vurdere, om nogen står stærkere eller mindre stærkt, men vi er på vej op i den helt rigtige kategori, hvor Oticon og Phonak har været stærke, udtaler han til Børsen.

Han afviser samtidig, at virksomheden skulle være mål for opkøb, samt at fusion med en anden af markedets store spillere skulle være en mulighed.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.109