23948sdkhjf

Produktnyhed: Nye TOPJOB S-klemmer – små, men alligevel til store belastninger

TOPJOB S, rækkeklemmeprogrammet til bygningsinstallation samt til industri- og ex-applikationer, suppleres nu med to nye installationsetageklemmer. Med de nye L- og N-klemmer i serie 2003 udvides anvendelsesmulighederne.
Kombineret med L/L/PE-klemmen kan 3-fasede motorer nu også fortrådes økonomisk fordelagtigt på to klemmebredder i standardgruppetavler med en standardafstand mellem bæreskinne og gruppeafdækning. På grund af klemmernes form kan de også indbygges andre steder med lav højde. De nye klemmer viser deres virkelige styrke ved strømbelastningen, for det er muligt at tilslutte 3-fasede elektromotorer op til 4 kvadratmillimeter og 32 A. Klemmerne kan også skabe flere tilslutninger i installationsetageklemmernes øverste niveau ved hjælp af lasker.

Selvfølgelig har de "nye" klemmer de samme fordele som TOPJOB S-rækkeklemmeprogrammet. De har brug for mindre plads end traditionelle rækkeklemmer. De egner sig til alle kabeltyper og tillader direkte stik af 1-trådede ledere. Desuden er der komfortable laske- og opmærkningsmuligheder.

Kilde: WAGO Danmark

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078