23948sdkhjf

Produktnyhed: SEC DataCom a/s udnævnt til enedistributør for RSA i Danmark

It-leverandøren skal i fremtiden distribuere RSA’s løsninger på det danske marked.
- Der har været en udvælgelsesproces blandt flere distributører om distributionen af RSA i Danmark, og efter RSA’s offentliggørelse af deres valg, er vi naturligvis stolte og meget glade for, at valget faldt ud til vores fordel. Det giver os en unik mulighed for, i fællesskab med RSA og vores forhandlere, at sætte yderligere fokus på det store potentiale, der ligger i RSA’s produktprogram, udtaler Lars Juul, salgsdirektør hos SEC DataCom a/s.

- RSA's ledelse i Europa ønskede efter en meget grundig udvælgelsesproces kun at benytte en distributør i Danmark. Et naturligt, men også fortjent valg faldt på SEC DataCom, da de ligeledes har EMC distributionen, og samtidig har været innovative og målrettede i deres markedstiltag, udtaler Rasmus Ølbye, chef for RSA’s aktiviteter i Danmark.

- Hos SEC DataCom arbejder vi ud fra et Value Added koncept, der støtter forhandlere i deres daglige arbejde. I den forbindelse etablerer vi et RSA Demo Lab, hvor forhandlere kan opleve RSA SecurID porteføljen, herunder gennemgang af den helt nye RSA Authentication Manager 7.1 server, som indeholder over 40 nye features såsom SMS Token understøttelse, suveræn LDAP integration, ny WEB GUI m.m. enVision platformen vil også være at finde i vores Demo Lab og RSA DLP (Data Loss Prevention) suiten vil inden for kort tid være repræsenteret. Alt sammen
stilles til rådighed for alle RSA forhandlere. Processen med at blive RSA træningscenter for alle RSA’s produkter er sat i gang og vi vil naturligvis udbyde kurser inkl. certificering. Til Value Added konceptet hører også, at vi har et RSA team parat bestående af to certificerede produktchefer samt to certificerede teknikere til at supportere og bistå forhandlere ved installationer, presale, tilbudsgivning, design og andre tekniske og kommercielle udfordringer, udtaler Lars Juul.

- På aktivitetssiden afholder vi workshops om SecurID (Authentication Manager 7.1), enVision og Data Loss Prevention (DLP) samtidig med, at vi støtter op omkring forhandlernes aktiviteter i markedet. Det være sig fælles kampagner, workshops og andre salgs- og marketingrelaterede aktiviteter. Kommunikation til markedet er for os vigtigt, hvorfor budskaber om nye produkter, opdateringer – såsom den nye Authentication Manager 7.1. – har særlig prioritet hos os, fortæller Lars Juul.

- Markedet har modtaget beskeden om os som enedistributør meget positivt – og vi har allerede på nuværende tidspunkt fået flere henvendelser fra RSA partnere, som ser frem til samarbejdet med SEC DataCom. Vi ser nu frem til at udvikle samarbejdet med RSA og bidrage positivt til RSApartnernes forretning, slutter Lars Juul, salgsdirektør hos SEC DataCom.

Kilde: SEC Datacom - http://www.secdatacom

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.08