23948sdkhjf

Produktnyhed: Nyt agentur hos Wexøe A/S

Wexøe A/S har pr. 1. marts 2009 overtaget markedsføringen af Divus produkter i Danmark og Skandinavien.
Divus udvikler og producerer robuste og pålidelige produkter til visualisering, betjening og overvågning på PC-baseret teknologi og henvender sig specielt til industri- og bygningsautomation.

Divus’ brede sortiment omfatter industrimonitorer fra 6,5” til 21”, såkaldte box pc’er samt kompakte monitorer med indbygget pc. Ligeledes leveres vandalsikrede touch-skærme, planforsænkede løsninger, slim-line versioner, lysstærke TFT-farvedisplays og meget mere Produkterne opfylder kravene iht. IP65.

Divus’ produkter er modulopbyggede, så de kan konfigureres og opbygges til alle tænkelige løsninger.

- Med den nye aftale i hus har vi taget et vigtigt skridt i trit med vores vækststrategi, udtaler marketingchef Steen Kaalund.

- Dette skyldes dels, at sortimentet matcher vores nuværende kompetenceområde og dels fordi sortimentet støtter vores målsætning om at fastholde positionen som den bedste og vigtigste partner for den danske el-industri og i installatørbranchen hvad angår systemløsninger og produkter til:

• Energioptimering ved hjælp IBI, KNX/EIB og Ethernet, samt nødvendige trådløse teknologier. Det øgede fokus på CO2-udslippet skaber et enormt behov for at spare og udnytte al energi.
• Interface og kobling af power og kommunikation i industrielle anlæg og miljøer dvs. føre signaler fra ét sted til et andet, bl.a. via industrielt Ethernet.
• Komfortstyring og sikkerhed i bolig- og erhvervsbyggeri.

På baggrund af monitorernes design og pc’ernes tekniske performance har Divus naturligvis skabt sig en række særdeles interessante referencer i meget krævende miljøer.

Ud over den nye aftale med Wexøe A/S har Divus i dag også salg og distribution i flere andre europæiske lande.

Kilde: Wexøe A/S

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.095