23948sdkhjf

Indisk fiberproducent vil være blandt de tre største i Norden

Europæisk kvalitet til indisk pris. Med denne salgsstrategi går Indiens markedsledende fiberproducent Sterlite Technologies Ltd. nu ind på de konkurrenceprægede nordiske markeder.
Sterlite Technologies Ltd. entrerer Danmark, Norge og Sverige med optisk fiber og fiberkabler til alle typer transmissionsnet inden for tele- og datakommunikation. Ifølge virksomhedens nyudnævnte nordic regional manager, Søren Petersen, er forventningerne til Norden tårnhøje, men ikke uden grund:

- Sterlite Technologies skiller sig markant ud på produktion og pris i forhold til vores konkurrenter på globalt plan. Vi er 100 % selvforsynende med alle råmaterialer til produktion af fiber, hvilket gør os leverandøruafhængige. Vores produktionsapparat er ultramoderne sammenlignet med andre europæiske fiberproducenter, hvilket sikrer os en meget høj kvalitet og effektivitet i produktionen. Tilsammen reducerer det handelsprisen med 10-15 %, hvilket både kunder og grossister sætter stor pris på, siger Søren Petersen.

Ingen spild- eller specialproduktion
Sterlite Technologies Ltd. fokuserer på at udvikle og producere standardkabler, eftersom 80 % af markedet efterspørger disse.

- Selvom fiberkabler løbende udvikler sig og bliver stærkere og mindre bøjningsfølsomme, er og bliver de en standardvare. Derfor har vi indstillet vores produktion herefter. Vi undgår dermed al spildproduktion og fordyrende kabler, der sætter priserne i vejret på det samlede udvalg, siger Søren Petersen.

Sterlite Technologies Ltd. er etableret i 1988, har 860 medarbejdere og omsætter for 3,6 mia. kr.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.079