23948sdkhjf

Farnell modtager prestigefyldt pris fra Panasonic

Komponent-distributøren er blevet udnævnt til Årets Distributør af Panasonic.
2010 er første gang, hvor Farnell modtager den meget anerkendte pris fra Panasonic.

Prisen er en anerkendelse af det stærke partnerskab, der har udviklet sig mellem de to virksomheder over de seneste 18 måneder, hvilket i høj grad har været til gavn for Farnells kunder gennem nem adgang til en omfattende række af produkter samt produktinformation til support af kundernes nyeste designs.

Der er blevet tilføjet mere end 2000 nye passive Panasonic-komponenter til Farnells program i løbet af de seneste 12 måneder.

Synonymt med innovation og kvalitet
Prisen blev overrakt til Farnells administrerende direktør, Neil Harrison, af Panasonics direktør for Panasonic Industrial Europe, Mr. Otomo, under en ceremoni, som blev afholdt i München 5. august i år.

- Panasonic er et kendt navn blandt forbrugerne og synonymt med innovation og kvalitet i stort set alle sektorer af elektronik- og komponentmarkederne. Modtagelsen af denne pris er en betydningsfuld milepæl for Farnell, og prisen understreger succesen i vores målsætning om at tilbyde designere i elektroniksektoren hurtig og let adgang til de nyeste komponenter, som elektronikbranchen kan tilbyde, så designerne bliver i stand til at udvikle nye produkter på kortest mulig tid og med størst konkurrenceevne, siger Neil Harrison.

- Prisen er en hyldest til Farnells konsekvente fokus på vore nye produktintroduktioner samt lagerføring, der har hjulpet os til vækst i vor fælles forretning, navnligt i løbet af sidste års vigende marked. I 2010 ser vi frem til en endnu højere vækst, hvor vi sammen med Farnell og med afsæt i den hidtidige succes løbende vil introducere nye og spændende teknologier til markedet” siger Katsuhiko Otomo, direktør for Panasonic Industrial Europe.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.095