23948sdkhjf

Nyt om navne: CESS-DK ansætter ny produktchef

Kenneth Maryon Kønig skal afhjælpe den globale efterspørgsel på Hewlett-Packard-produkter til erhvervssegmentet.
CESS har trods krise og international økonomisk afmatning haft stor succes med forhandling af Hewlett-Packard (HP) produkter – både i Danmark og på verdensmarkederne.

Derfor er Kenneth Maryon Kønig netop blevet ansat til at stå i spidsen for CESS’ fremtidige, globale aktiviteter på HP-området.

- Vi har de seneste år haft en aggressiv vækststrategi, og det har givet resultater på en lang række områder. Eksempelvis er HP efterhånden blevet en væsentlig del af CESS’ portefølje, og derfor er det naturligt, at vi opretter en ny funktion. Dermed kan vi tilgodese den stigende efterspørgsel og give forretningsområdet det nødvendige fokus, siger salgsdirektør hos CESS, Dennis Nielsen.

Et marked med stort potentiale
Aftagerne af CESS’ HP-sortiment er både slutkunder, resellers og internationale brokere. CESS opererer i dag i mere end 80 lande, og den hastige vækst på HP-området gør det sandsynligt, at CESS i løbet af kort tid vil komme til at foretage nye ansættelser i denne sektion.

- For mig har det været helt afgørende, da jeg søgte stillingen, at der er tale om et marked i vækst med et stort potentiale. Det betyder, at jeg kan være med til at bygge noget op i en meget spændende branche, siger Kenneth Maryon Kønigs, der allerede har indtaget sit nye kontor i CESS-domicilet i Åbybro.

Han har en baggrund i beslægtede stillinger, hvorfra han har overblik og indsigt i de samme markeder og metoder, som han nu kommer til at skulle betjene i regi af CESS.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078